zondag 26 oktober 2008

K-1 Finale: hoera deel 2


Ook op Marokko.nl leeft het komende gevecht tussen Badr Hari en Peter Aerts; en op 3 oktober duikt er in het forum zelfs een mini-interview met Peter Aerts op. Nadat de één na de ander vertrouwen heeft uitgesproken in de winst van Badr Hari, neemt ene MindFvcker het woord. Hieronder zijn eerste bijdrage en een deel van de daaropvolgende gedachtewisseling.

MindFvcker: De wens is de vader van de gedachte. Veel forumleden bekijken dit gevecht door een rood/groene bril en laten hun realistisch denkvermogen even voor wat het is.
In mijn ogen maakt Badr Hari momenteel minder kans tegen een op dreef zijnde Peter Aerts. En op de één of andere manier gun ik het Aerts wel. Niet dat ik als Marokkaan zijnde voor hem ga supporteren.
Je weet maar nooit. Mischien slaat Hari hem in de 1e seconde KO. De ring is immers vierkant. En het blijven net mensen.
(…)
House_Mocro: Jij hebt gesproken, mensen hebben geen verstand hier. Peter heeft veel bereikt.
Nouafalicious: Ik kwam Aerts vaak tegen in Kops, waar hij dagelijks trainde in de ochtend met zijn team.
Stelde hem eens de vraag: Hoe denk je over Badr Hari?
Hij antwoordde: Hij is een opkomende talent, maar hij is nog lang niet klaar voor mij.
Dit was een jaar geleden, ik hoop dat Badr Hari het tegendeel zal bewijzen. Het zal moeilijk worden, Aerts is keihard met zijn lowkicks. Maar heeft een nadeel: zijn verdediging.
MindFvcker: De verdediging van Hari is ook niet veel soeps.
Nouafalicious: Nou wel wat beter dan die van Aerts, die zwaait gewoon voor zijn gezicht...
MindFvcker: Met het verschil dat Aerts een stevigere kin heeft.

Nu we toch bezig zijn met Aerts-interviews uit 2007:

En we vonden een door ons nog niet eerder gezien vraaggesprek van Pauw en Witteman met Remy Bonjasky, daterend van 21 april 2008. Let even op de VVD'er die voor het gemak vergeet dat ook rode wijn slecht is voor de hersenen, en op de schrijver die geen idee heeft waarover men spreekt.3 opmerkingen:

marjan zei

Helaas kreeg ik bij je forumlinkje de melding "De server is te druk momenteel. Probeer het later opnieuw." Jammer. Bij zo'n keiharde rotsport verwachtte ik Geen-Stijl-reacties en bepaald niet deze (bijna) foutloos geschreven eloquentie.

erik harteveld zei

K1-vechters zijn allemaal heel intelligent en hun supporters hebben allemaal HBS-A. Deze sport is niet bedoeld om indruk te maken op vrouwen, maar om indruk te maken op mannen.

Kortsluiting zei

Ferm gesproken Erik!

Heb jij trouwens zin om 6 december met een aantal dichters (de voltallige Kortsluiting-redactie + Stefan Nieuwenhuis) in Groningen te kijken naar de K-1 Finale, via beamer groot op witte muur geprojecteerd?