zaterdag 20 februari 2010

En skateboarden kan je ook al niet

of de kunst van het vallen

Stel je bent een niet onverdienstelijk amateurbokser met aspiraties om professioneel te worden. Je coach en de trainers van je boksschool steunen je ambitie (een boksschool met een roemruchte geschiedenis, hoewel de gloriedagen voorgoed voorbij lijken te zijn, daarom hunkeren ze naar een nieuwe Cassius Clay). Zij regelen een eerste wedstrijd voor je. In de eerste ronde krijg je alle hoeken van de touwen te zien en de handdoek moet in de ring worden gegooid. Dat kan pech zijn. Vol goede moed neem je de uitdaging van een tweede professionele wedstrijd aan. De uitslag van dat gevecht is van hetzelfde laken een pak. Een verstandig mens zou zich nu achter de oren krabben, maar jij gaat stug door en accepteert een derde gevecht. En weer krijg je meer klappen dan gezond is voor een mens. Weer moet je je verlies incasseren. Dus wat doe je daarna? Misschien zijn het de klappen geweest van de vorige gevechten, want je neemt de uitdaging nogmaals aan om de ring in te stappen. De echte boksliefhebbers zagen het al aankomen en ook voor de leken was het geen verrassing; het lukte je wederom niet om slechts een enkele stoot fatsoenlijk te pareren. Weer klap je met weggedraaide ogen tegen het canvas.

Wat ik maar wil zeggen: Jan Peter Balkende is de slechtste premier die dit land ooit gekend heeft. Ik hoop dat het CDA nu zo snugger is om ons te verlossen van deze minkukel. Ik hoop dat stemgerechtigd Nederland zo snugger is om niet te stemmen op een kwakkelende partij. Laten we daarom eensgezind Arjen Nolles smeken om de landelijke politiek in te gaan. We zijn toe aan echte kampioenen.

6 opmerkingen:

Marjan zei

Ja hoor es, we hebben Arjen Nolles NET en nou wil jij hem gelijk al weer voor het hele land inpikken? Zoek je eigen Arjen Nolles!

Anoniem zei

Wij hebben gelukkig Lies Roest nog. http://www.rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=%2FNews%2FDefault%2F2010%2Ffebruari%2FGroenLinks%20kandidate%20naakt%20op%20eigen%20affiche

Daniël Dee

Anoniem zei

Wie weet is er een verschil tussen JPB's verstandelijke vermogens vóór en die ná de val met dat skateboard. Moet in de politieke besluitvorming aantoonbaar zijn.

(René)

PS: verder ben ik van mening dat het parlement een huiskat moet nemen. Tegen de muizen.

Anoniem zei

I found lots of valuable information in this forum

Greetings to all


[url=http://najgraj.pl]Gry dla dzieci[/url]

Anoniem zei

A not many days ago, we analyzed the 2010 flight of fancy baseball pitcher sleepers to sentinel in 2010. Today, we head for a look at the more high-level side of the equation - invention baseball hitters sleepers.
[url=http://www.washblog.com/user/samuedonicholso ]Jack[/url]

Anoniem zei

A few days ago, we analyzed the 2010 flight of fancy baseball pitcher sleepers to attend in 2010. Today, we take a look at the more signal side of the equation - fantasy baseball hitters sleepers.
[url=http://forums.desmume.org/profile.php?section=personality&id=164244 ]Jack[/url]