vrijdag 19 februari 2010

Badr Hari vs. Hesdy Gerges op 29 mei


Het was lang onduidelijk wie het tegen BadrHari zou gaan opnemen op 29 mei aanstaande tijdens het It's Showtime gala in de Amsterdam Arena. Vandaag werd bekend dat Hesdy Gerges het gevecht met Badr Hari zal aangaan.

It's Showtime meldt: “Hesdy heeft in het jaar 2009 een topjaar achter de rug, waarin hij 1 dag van tevoren in Japan een partij aannam tegen Sem Schilt (verlies na drie ronden op punten) en daarna Ruslan Karaev declasseerde als vechter en hem echt kickboksles gaf. Tevens versloeg Hesdy nog Paul Slowinski.
“Ondanks dat het grote publiek hem nu nog niet zo goed kent, is Hesdy de ‘upcoming man’ in de zwaargewichtdivisie. Pikant detail aan dit gevecht is dat de huidige trainer van Hesdy Gerges, Thom Harinck, 5 jaar geleden nog de trainer was van Badr Hari.
“Zowel Badr Hari als Hesdy Gerges hebben er ontzettend veel zin in om er 29 mei een knalgevecht van te maken. Hesdy Gerges stond eerst op de matchmaking tegen Daniel Ghita maar voor deze laatste vechter wordt nu een andere vechter gezocht.”

Hoewel wij van Kortsluiting ons enorm hadden verheugd op het treffen tussen Gerges en Ghita (de laatste is volgens ons de ‘upcoming man’), zien wij uit naar Hari vs. Gerges. Zodra de tegenstander van Ghita bekend wordt, zullen we dat uiteraard melden op dit weblog.

Geen opmerkingen: