woensdag 23 februari 2011

Dossier PVV-Groningen (3): Tim Gaasbeek

Lees hier “Dossier PVV-Groningen (1): Erik Geel”
Lees hier “Dossier PVV-Groningen (2): Dennis Ram”

Tim Jordi Gaasbeek (20 juni 1990), roepnaam Tim, woonachtig aan de Geert Valckeshof te Leek, staat op plaats 7 van de kandidatenlijst van de PVV in de provincie Groningen.
Nadat hij in de zomer van 2004 gereformeerde basisschool De Springplank verlaten heeft, ontwikkelt Tim zich tot een normale puber: hij schrijft af en toe een gedicht in een poging de eenzaamheid te bezweren
droomt van een carrière als fotomodel
en wil graag beroemd worden
Aardig om te zien dat Tim wel bereid is om voor erotische foto’s te poseren, maar dat naakt uit den boze is. Wat betreft zijn verlangen om famous te worden: wellicht is het een idee onderstaand overzicht van zijn inmiddels beëindigde loopbaan bij de Leekster zaterdagvoetbalvereniging VEV ’67 op te sturen aan de redactie van het Guinness World Records Book – in het seizoen 2004/2005 scoorde Tim maar liefst 10 maal in 0 wedstrijden; een absoluut en niet te verbeteren wereldrecord
Terug naar Tim Gaasbeek, wiens ontwikkeling tot adolescent zich voltrekt volgens het boekje: hij doet af en toe stoere mannendingen, zoals het uit een vliegtuig springen met een parachute,

verdiept zich in discussietechnieken
[onderstaand stuk is inmiddels verwijderd, want Tim heeft zijn sporen op hyves gewist; fijn om te weten dat het lichten der doopcelen op Kortsluiting dus blijkbaar leidt tot paniek in de PVV-tent

dit was de link: http://debatters.hyves.nl/forum/4266936/Alwp/een_klein_tipje_van_de_sluier/ ]


Ter voorbereiding van de verschillende tips die op deze hyves te vinden zullen zijn, wil ik beginnen met het begrippen een "heckle" plaatsen. Dat wil zeggen dat je de persoon die het woord voert kort interrupteert met verschillende korte speldenprikjes. Dat kan van alles zijn. Een fictief voorbeeld bijvoorbeeld premier Balkenende spreekt de kamer toe en begint met beste kamerleden. Geert wilders staat al bij de microfoon en zegt snel tussendoor, ja gelukkig ze stappen eindelijk op. Dat is een voorbeeld van een heckel plaatsen, sommige vinden het een laffe manier om een debat te kantelen, andere zien het als een geweldig middel om je tegenstander even kort uit balans te brengen. Dit is iets wat door veel oefenen steeds beter uit de verf komt, maar in de meeste debat methode is dit gewoon toe gestaan en een heel mooi wapen dus. Wat vinden jullie van de "heckle"?

en begint zich tegelijkertijd te interesseren voor maatschappelijke vraagstukken – met name de jeugdzorg houdt hem bezig: niet alleen formuleert hij een discussiestelling

[de dode link: http://debatters.hyves.nl/forum/4274360/zF_l/Nieuwe_stelling_bureau_jeugdzorg/ ]


Bureau Jeugdzorg luistert te weinig naar de kinderen en werken juist daardood de problemen van de verschillende kinderen in de hand!

ook probeert hij te duiden hoe het komt dat sommige jongeren ontsporen

[de dode link: http://debatters.hyves.nl/forum/4276713/3OZ5/ontsporing_of_is_er_geen_spoor/ ]

De wereld ontsporing of is er geen spoor?

Na een show die ik enige tijd geleden heb gezien van Javier Guzman, is deze vraag in mijn hoofd gaan rond spelen. Er zijn verschillende punten binnen ontsporing waar ik meer duidelijkheid over hoop te krijgen. Een spoor is een weg waarover een trein rijdt, zo een trein heeft een vertrekplaats en een aankomstplaats. Daar tussen ligt het spoor. Naar mijn idee staat het doel van ons leven niet vast maar kan die veranderen, ons spoor is dus nog niet af op het moment dat we vertrekken. Als je er dus vanuit gaat dat het spoor gelegd moet worden terwijl wij al aan het rijden zijn, kun je op twee manieren ontsporen:

1.je kan van het spoor afwijken en zo ontsporen.


2.Je kan sneller gaan dan het spoor gelegd word en zo van het spoor af raken.

De andere kant van het verhaal dat het spoor nog moet worden gelegd is dus dat je wel een verkeerd doel kan stellen, maar je niet perse de controle hoeft te verliezen en dus niet perse hoeft te ontsporen. Als je hier van uitgaat zijn dus niet alleen of alle “slechte mensen” ontspoord, maar kunnen er ook mensen zijn die op de goede weg zijn maar toch zijn ontspoord. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je als je ontspoord bent, je slechte dingen doet.

Wel is het zo dat een trein buiten het spoor veel moeilijker te besturen is. Dus als een persoon de trein is en als die persoon sneller gaat dan het spoor word gelegd, kost het hem heel veel kracht om de controle vast te houden. Deze enorme krachtinspanning kan niet plaats vinden zonder dat er gevolgen zijn. Die gevolgen kunnen er op verschillende manieren zijn, zo een krachtinspanning kan bijvoorbeeld leiden tot overspanning of depressiviteit. Mensen die dus overspannen zijn, zijn dat niet op het moment dat ze ontsporen. Op het moment dat je al je kracht hebt gegeven en niet langer zonder spoor verder kan rijden, kom je tot stilstand dit is het moment van een depressie. Daarom staat de ontwikkeling van een persoon tijdens een depressie ook meestal stil, want voortgang kost te veel kracht.

Deze kant van ontsporing is vaak niet duidelijk en word vaak onderschat. Dit heeft denk ik verschillende redenen. Één van die redenen is bijvoorbeeld dat deze mensen nog wel met hun “neus in de goede richting staan” zo valt het als je snel kijkt niet eens op dat ze ontspoord zijn. Dit is een groot contrast met mensen die van hun spoor gaan afwijken. Deze mensen staan met hun neus de verkeerde kant op, dus die trekken meteen de aandacht. Deze mensen hebben ook zorg nodig maar in de meeste gevallen komt deze wel omdat ze toch de aandacht trekken. Deze ontspoorde treinen vormen dan ook bijna geen risico in onze samenleving. Dat in tegenstelling tot de treinen die hier boven staan beschreven. Die ontspoorde treinen vallen niet op en hun probleem word vaak ook pas opgemerkt wanneer ze daadwerkelijk helemaal stil vallen. Daar zit dus wel degelijk een groot risico in.

Dan is er nog een laatste groep die ik in de aandacht wil brengen, dat zijn de mensen die de verkeerde kant op gaan maar nog wel op een spoor zitten. Dit kan dus voorkomen doordat zoals ik eerder heb beschreven je zelf je doel kan bepalen en dus ook zelf de richting wat je spoor moet gaan. Dit zijn mensen die al in een vroeg stadium met problemen te maken krijgen, zodat ze zelf niet in staat zijn goede keuzes met betrekking tot hun toekomst te maken. Deze treinen rijden wel en meestal met een hoge snelheid, dit is mogelijk omdat deze mensen niet een nauwkeurig doel hebben, maar wel ongeveer een richting waar ze op willen. Zo kan het “spoor” sneller worden gelegd en kan de trein dus sneller gaan. Bij deze groep is ook een groot risico, dit komt omdat ze dus rijden en met grote vaart. Als deze groep ontspoord, door de controle kwijt te raken, gaat dat met zo een snelheid dat dit de nodige schade aanbrengt niet alleen aan de persoon zelf maar ook aan de omgeving. Het is dus ook van groot belang dat deze mensen in een vroeg stadium tot stoppen worden gebracht.

Als ze eenmaal tot stoppen zijn gekomen is het van groot belang dat je ze de tijd geeft om hun richting te veranderen, wanneer je dit te snel doet zullen ze zoals hier boven al word genoemd ook ontsporen en dat is iets wat je juist wil voorkomen. Het beeld hier boven gegeven is het beeld van een ontsporing op dus drie verschillende manieren. Telkens ben ik hier ervan uitgegaan dat mensen zelf hun spoor maken. In werkelijkheid lijkt dit in veel situaties niet te kloppen. De omgeving van een persoon stelt bepaalde eisen aan de persoon een verwachtingspatroon. Deze verwachtingen zijn van groot belang bij het leggen van het spoor, soms leggen zelf ouders al het spoor compleet voor het kind.

Als een ouder een compleet spoor probeert te leggen voor een kind, kan het niet anders dat wanneer het kind zelf de richting mag bepalen het een andere kant op wil. Doordat hij dat zo snel mogelijk wil en dus niet nadenkt over de gevolgen, is de kans groot dat in zo een situatie een ontsporing plaats vind. Als ik de indruk kweek dat ik tegen opvoeding ben, wil ik die gedachte bij je wegnemen. Opvoeding is nodig, het is van groot belang dat een trein een bepaalde richting op gaat die gezond is voor de persoon en omgeving. Dit doel moeten we bereiken denk ik door vooral bij te sturen, daarbij is het van groot belang dat het kind wel zelf het spoor legt, op de manier dat het kind zelf wil. Het gevolg daarvan is dat het niet altijd gaat op jou manier, maar hou daarbij voor ogen dat het spoor dus niet af is en je wel degelijk de keuze voor het volgende gedeelte kan bepalen.

Wanneer een ouder echter denkt dat het kind in 1 keer 180 graden kan omdraaien zal dit ook leiden tot ontsporing. Dit dient ten alle tijden voorkomen te worden.

Hoe denken jullie over opvoeding en de samenwerking daarvan?

Hoe zien jullie het verband tussen opvoeding en ontsporing?

Ik hoor graag jullie meningen.

Tim Gaasbeek

En nu is Tim Gaasbeek opeens verkiesbaar voor de PVV, een partij (sic!) die zich absoluut niet interesseert voor de achtergronden van ontsporende en ontspoorde jongeren, een partij (sic!) die het niet heeft over kwajongens maar over straatterroristen, een partij (sic!) die vindt dat je lastige pubers een knieschot moet geven.
Tim mag zich dan inmiddels een manhaftig rechts-extremistisch uiterlijk hebben aangemeten
zijn ideeën over hoe er moet worden omgegaan met lastige jongeren staan haaks op die van de PVV. Sterker: zijn opvattingen daarover zijn bijzonder politiek correct, welhaast uiterst links. Tim Gaasbeek:
Je kent het wel, die jongeren op elke straathoek die net iets meer kattenkwaad uitvreten dan de normale buurjongen of buurmeid. Deze jongeren zijn geen criminelen, maar deze jongeren hebben gewoon iets extra aandacht nodig en die aandacht moeten we ze gewoon geven. We moeten ze gewoon met hun normale vrienden om laten gaan, zodat die vrienden hun in bedwang kunnen houden en dat ze kunnen leren van hun vrienden. Daarom is het ook van groot belang dat we ze niet opsluiten in één of andere jeugdgevangenis, zoals Bureau Jeugdzorg nu in sommige gevallen doet. Daarom ben ik tegen de manier zoals Bureau Jeugdzorg nu handelt.

Voor al die mensen die het niet geloven: dit zijn echt de woorden van PVV-kandidaat Tim Gaasbeek. Ziehier het bewijs, op film:


[De "insluiting" blijkt op Internet Explorer af en toe niet te werken. Daarom hier een link.]
Tim, wees een kerel, reageer op dit artikel en vertel: waarom sta je op de lijst van de fascistische PVV die vindt dat je kwajongens geen tweede kans maar een knieschot moet geven?

38 opmerkingen:

John zei

Het lijkt er op dat onze Tim een iets ontspoord is en alleen een beetje aandacht nodig heeft.

Karel ten Haaf zei

@ John: Inderdaad. En als hij publiekelijk afstand neemt van de PVV - liefst voor 2 maart - dan ben ik best bereid om hem een tweede kans te geven.

Anoniem zei

Kanslose Karel,

Kon je niks beters verzinnen dan dat over voetbal?

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Ach ja, niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor.

Anoniem zei

ooh dit is allemaal grappig bedoeld?

Anoniem zei

dan snap ik het.

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Tsja...

Anoniem zei

Jij moet pas in het Guinness World Records Book want je kan van websites die niet bestaan dingen kopieren en een filmpje wat het niet doet is een bewijs?

Anoniem zei

ah kom op haal die man niet zo naar beneden, hij heeft vast jaren moeten oefenen hoe google werkt, om vervolgens alle privacy en copyright regels te doorbreken om te proberen beroemd te worden. uit angst omdat een partij aan het groeien is.

Karel ten Haaf zei

@ Anoniems: Jongens en/of meisjes toch:
@ 1. iets kopiëren van een website voordat de (inmiddels gekopieerde) tekst wordt verwijderd, is iets anders dan van "websites die niet bestaan dingen kopieren"; maar oké: de volgende keer zal ik screenshots maken om jullie ook deze onbenullige verdediging uit handen te slaan;
@ 2. niet "een partij" maar de fascisten; en zeker niet bang: nooit zal ik ook maar een millimeter wijken voor dat tuig.

Dat jullie je naam niet noemen maar anoniem reageren - dát heeft met angst te maken. Flink hoor, anoniem stoere taal uitslaan.
Ik ben te allen tijde bereid om met jullie in discussie te gaan, voor een zaal gevuld met publiek.

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Wat betreft het filmpje dat het niet doet, de "insluiting" lijkt op Internet Explorer inderdaad af en toe niet te werken. Daarom hier de url: http://blikvoer.vara.nl/Onderwerp.aspx?id=494&start=15&page=1

En maak je geen zorgen, ik heb het inmiddels gekopieerd, dus mocht het filmpje worden verwijderd dan plaats ik het gewoon op you tube.

Anoniem zei

tussen bang zijn en niet willen dat je naam door google gekoppeld word aan labels als: fascisme, fascist, fascistentuig, racisme, racist en ratten zit een groot verschil.

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Als je mij, desnoods anoniem, kunt overtuigen dat de PVV niet gekoppeld moet worden aan labels als fascisme, fascist, fascistentuig, racisme, racist en ratten - dan verwijder ik die termen.

Anoniem zei

haha bedankt karel,

bedankt voor nóg een reden om Pvv te stemmen.
Alleen al om irritante mannetjes als jou de bek te snoeren!

klaas zei

Pvv stemmen om irritante mannetjes de bek te snoeren? U bedoelt hiermee monddood maken? Of opsluiten zonder openbaar proces? Of misschien maar gelijk abknallen und ausradieren? Verklaar u uitgebreid nader, svp. Dank u voor uw medewerking.

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Je argumenten weten mij niet te overtuigen, dus vooralsnog laat ik de genoemde labels staan.

Marjan zei

Ja, dat mondsnoeren ben ik ook erg benieuwd naar, Anoniem, jij grote held die zomaar met volledig open vizier voor zijn mening uit durft te komen.
Vertel eens? Wie van de PVV gaat Ten Haaf de mond snoeren? En op welke wijze? Internetcensuur? Opsluiten in een kamp? Het land uitzetten? Tong uitrukken? Tegen de muur? Zeg het maar, hoor, vertel ons je dromen.

Anoniem zei

Niemand van de pvv hoor, want ik ben geen aanhanger van de pvv.
En denk verder ook niet dat iemand Karel ten Haaf wil :
monddood maken? Of opsluiten zonder openbaar proces? Of misschien maar gelijk abknallen und ausradieren?
Wie van de PVV gaat Ten Haaf de mond snoeren? En op welke wijze? Internetcensuur? Opsluiten in een kamp? Het land uitzetten? Tong uitrukken? Tegen de muur?

dus dat lijkt me ook allemaal beetje overdreven.

Jeroen zei

He Karel,

Ga eens iets nuttigs doen, in plaats van een hoop onzin lopen zoeken. Beetje flauw hoor.

Karel ten Haaf zei

@ Jeroen: Ik kan me op dit moment, nu de bruine horden oprukken en de macht dreigen te gaan grijpen, werkelijk NIETS voorstellen dat nuttiger is dan te proberen dat oprukkend fascisme de voet dwars te zetten - hoe futiel mijn voet misschien ook mag zijn.

Anoniem zei

Haha, mooie gratis reclame!.

Las dit net voor de verkiezingen, voor mensen zoals karel ten haaf krijg ik neigingen om pvv te stemmen.. Als een persoon zoveel tijd heeft om dit uit te voeren.. ga je eigen partij eens promoten en op die manier in het nieuws komen.. Maarja, zo'n partij heeft standpunten die het toch nooit gaan halen.. jammerrrrrrrr

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem: Het doet me altijd goed om te horen dat mensen weldoordacht hun stem uitbrengen.
Eén opmerking: tussen tijd hebben en tijd nemen zit een wereld van verschil.

Anoniem zei

mensen Tim heeft het nooit makkelijk gehad in zijn jeugd. Hij dacht de belangrijkste te zijn en boven een ander te staan. Maar helaas voor hem kwam zijn droom niet uit. Een model zal hij ook nooit worden en kan dus met een gerust hart bij zijn vader in de frietkar blijven werken!

Karel ten Haaf zei

Of Tim heeft het nooit makkelijk gehad heeft in zijn jeugd, dat weet ik niet. Of hij dacht de belangrijkste te zijn en boven een ander te staan, ook dat weet ik niet. Of zijn droom niet uitkwam - geen idee, ik weet niet wat zijn droom was (of is). Ook heb ik geen idee hoe het er voor staat met zijn carrière als model, noch of hij bij zijn vader in de frietkar werkt.
Kortom, Anoniem: als je meer weet, mail dat even - je reactie hier is zo nutteloos en nietszeggend - naar kareltenhaaf[apending] hotmail.com. Liefst o.v.v. je adres en telefoonnummer.

Anoniem zei

Tim heeft nooit in een frietkar gewerkt:)
en zijn vader al helemaal niet. Jammer dat je iemand denkt te kennen maar dat je degene toch niet kent.

De standpunten van tim staan verder gelijk aan die van de PVV. dat het verwondelijk is dat die menselijk zijn ok, dan heb je het programma dus niet goed gelezen.


Karel ten Haaf communist in hart en nieren, de reden dat jou politieke stroming geboycot wordt is niet de reden om andere stromingen naar beneden te halen.

Kijk eens naar wat voor dictators jou stroming hebben voortgebracht. Lenin, stalin en ga zo maar door. Duizenden doden in naam van een verderfelijke stroming.

Word wakker of kruip je grot in, maar houdt je onzin praatjes voor je:)

Jan zei

@anoniem

Prima als je iemand in een bepaalt licht probeert te zetten, maar doe dat dan wel op een mens waardige manier en niet met leugens die nergens op slaan. die frietkar is namelijk van familie Hummel, en dus niet van tim zijn aardige vader!!!

Karel ten Haaf zei

@ Anoniem 19 april: Als jij vindt dat het geven van een knieschot aan een kwajongen menselijk is - tja...

En misschien moet jij - net zoals ik dat doe - wat onderzoek doen voordat je iets opschrijft over mensen. Ik ben namelijk trotskist, en de mensen die onder Stalin werden afgemaakt, werden vermoord omdat ze trotskist zouden zijn.

Verder graag de volgende keer gewoon reageren met je eigen naam. Dat is wel zo netjes.

Anoniem zei

Het een knieschot geven aan kwajongens is ook iets wat compleet uit het verband is gerukt door iemand die zelf niet van de context houdt:). Agenten moeten zichzelf kunnen verdedigen, niet in de laatste plaat om hun eigen veiligheid veilig te stellen. Bij het legaliseren van een knieschot aan gevaarlijke criminelen en hooligans voorkom je gevaren voor de politie en voor de samenleving. Denk hierbij aan het tragisch verhaal wat we in Groningen hebben gehad omtrent de vermoorde agent. Zulke dingen mogen niet gebeuren in een land als het onze.

even een korte geschiedenis les want ik weet waar ik over praat. Stalin en Leon Trotski waren wel degelijk partners in crime(, tot dat er een conflict onstand en trotski aan het korste eind trok. Laf dus om dan te zeggen dat je niet verantwoordelijk bent voor de terreur die onder het communistich bewind plaats vond. Beide namen komen voort uit dezelfde partij en dragen het zelfde gedachte goed.

Heel dapper om je roots te verloochenen en net te doen of je de vrede in pacht hebt.

Dus stop gewoon met deze praatjes en lees de context en keer en niet alleen de kranten koppen.

De oktober revolutie is wel degelijk ingezet mede door Trotski.

Het communistisch ideaal is al lang achterhaald. Dus een tip kom achter de PC vandaan, ga de straat op en neem deel aan de samenleving. Grow up en kom achter de waarheid.

Karel ten Haaf zei

Hier ben je toch echt fout: een agent mag uit zelfverdediging schieten. Roepen om legalisering van het knieschot is dus stemmingmakerij - en uitlokken van politiegeweld: in een democratie zal geweld gebruikt door agenten altijd moeten worden onderzocht; doe je dat niet, dan glij je af naar een politiestaat.

Mijn roots verloochen ik zeker niet: de Oktoberrevolutie, geleid door Lenin en Trotski, beschouw ik als lichtend voorbeeld. Dat Stalin en Trotski hetzelfde gedachtegoed zouden hebben gekoesterd is volslagen onzin, dat zal zelfs de meest rabiate anti-bolsjewistische historicus beamen.

Dat het communistisch ideaal, zoals jij dat noemt, allang zou zijn achterhaald, daarover verschillen we duidelijk van mening. Volgens mij wordt steeds duidelijker dat Rosa Luxemburg gelijk had toen ze zei dat de keus is: socialisme of barbarij. Knieschoten en racisme zijn uitingen van die barbarij.

Verder wijs ik je er graag op dat ik volop deelneem aan de samenleving: ik heb een "gewone" baan, werk voor een baas, en spreek dus met ook op politiek gebied zeer verscheiden collega's.

Verder blijf ik het jammer vinden dat je anoniem reageert. Om jouw woorden te gebruiken: heel dapper.

Anoniem zei

de februari revolutie zoals je misschien ook wel kent, werd ook door lenin trotski en STALIN gevoerd.

Vervolgens heeft Lenin, STALIN tot secrataris-generaal benoemd. Dit was in het begin.

Veel later pas begon Trotski zich uit te spreken tegen de manier van werken van Stalin. Eerst stonden ze samen aan de kant van de bolsjewieken.

Zo genoeg geschiedenis gehad? ik snap dat je er niet mee vergeleken wil worden, maar de geschiedenis spreekt voor zich.

Het socialisme of de barbarij? is een volstrekte non keuze. Het socialisme is alleen haalbaar, als je er barbaarse methode op na houdt. Kijk maar in de geschiedenis wat de meest succesvolle( op economisch vlak) socialistische staat was. de keuze voor de burger en de economie is een keuze die soms pijnlijk maar nodig is.

om in je eigen worden te eindigen: TZUMM MMSTZZ TZMMM.

Marjan zei

Tjonge, deze ongelofelijk onnozele Wikipedia-adept is volkomen aan mij voorbij gegaan indertijd. Wát een kalf, zeg, die anoniem. Je maakt ze toch zelden leeghoofdiger mee.

Anoniem zei

Geachte blogger,

Het betreurt mij dat u zich oordelend uitlaat over Tim Gaasbeek. Mijn verzoek aan u is om alle laster over hem te verwijderen van het internet en uw grieven enkel persoonlijk aan hem kenbaar te maken.

Hartelijke groet,

E.

Hertog zei

Over het incident in Baflo: toestaan van het geven van een knieschot was hier niet relevant omdat de agent met zijn eigen wapen werd neergeschoten.

Over anoniem reageren: ook knikkende knieen kunnen geen kogels hebben.

Hertog zei

Ik zie dat ik een bericht achterlaat onder de naam Hertog. Voor de volledigheid: mijn naam is Harry Zijlstra

Karel ten Haaf zei

Beste Anoniem (22 april 2012), of moet ik zeggen E. (waarvan is dat een afkorting?), er is hier sprake van feiten en niet van laster - of u moet van mening zijn dat de feiten Tim Gaasbeek belasteren, dat kan natuurlijk, maar dat ligt dan niet aan de blogger maar aan de feiten.
En wat het verwijderen van internet betreft: ik heb Tim Gaasbeek gezegd dat daarover te praten valt als hij zich - schriftelijk - distantieert van het fascistische gedachtegoed van de PVV. Maar dat wil hij niet, sterker: hij is lid van de steunfractie van de PVV in de Provinciale Staten van Groningen.
Kortom, beste E., de bal ligt bij Tim Gaasbeek.

Anoniem zei

Hertog of moet ik zeggen Harry zijstra, de agent in Baflo is na een achtervolging inderdaad in een worsteling met zijn eigen pistool beschoten. Heel tragisch, maar de achtervolging had eerder beëindigd kunnen worden door het uitvoeren van een knieschot.

Hertog zei

En die schoppende en knietjes gevende agente op het filmpje uit Rotterdam had ook geen schop en knietje hoeven te geven als ze preventief de beide knieschijven kapot had geschoten. Je hebt helemaal gelijk...

Hertog, Zijlstra: je mag kiezen welke naam je gebruikt.

Karel ten Haaf zei

Hup Harry!