maandag 8 december 2008

Wakkere honden


Wakkere Honden is het nachtprogramma van Radio Rijnmond. Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht tussen 12 en 2 uur presenteert een Rijnmond-medewerker zijn eigengemaakte programma. Iedere keer anders, iedere keer verrassend. Maar in ieder geval: elke keer met liefde gemaakte radio. Stem dus af op Radio Rijnmond. Ieder weekend tussen 12 en 2!

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 december voelen Jelko de Ruijter en Daniël Dee twee uur lang Bianca Boer aan de tand.

Bianca Boer (1976) studeerde af aan de kunstacademie Minerva in Groningen, maar woont alweer enkele jaren in Rotterdam. Ze won in 2004 de Nieuw Proza Prijs, voor haar eerste verhaal Object 658. Ze debuteerde in mei 2007 met de verhalenbundel Troost en de geur van koffie (L.J. Veen) die werd genomineerd voor de selexyz Debuutprijs 2008. Momenteel is ze druk bezig met haar tweede boek. Ze publiceerde verder in verschillende tijdschriften waaronder De Gids en Passionate. Ze is naast schrijver ook dichter en schrijfdocent.

Geen opmerkingen: