zondag 7 december 2008

En er is ook een brassband

Morgen komt de K-1 wereldkampioen weer thuis. Na twee geweldige partijen en 1 partij die de glans van zijn overwinning probeerde weg te halen wordt hem morgen alsnog de glans geven die een ware kampioen verdient.

Wil jij Remy Bonjasky ook laten merken dat hij terecht gewonnen heeft of hem gewoon feliciteren met zijn overwinning? Kom dan maandag 16:15 naar de aankomsthal van schiphol. Zijn vluchtnummer is JL0411 en zijn de vliegmaatschappij is JAL.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee man, natuurlijk niet!
De enige echte kampioen is gewoon in Zuidlaren gebleven dit jaar
Die gaat nog even het Dynamite toenooi winnen op 31-12-2008 en dan weet iedereen zijn plekje weer
Het mooiste moment van het toernooi was ditmaal toch wel de enorme oplazer die Aerts van Bada-hari kreeg in het eerste gevecht(zijn laatste trouwens)
Voor de rest Bada-hari gewoon levenslang schorsen,want dit mag gewoon niet en dat weet hij best

Kortsluiting zei

Vind je het niet wat onsportief om de terechte winnaar van een toernooi-cyclus die een jaar duurt NIET de kampioen te noemen? Om je geheugen op te frissen: Schilt werd uitgeschakeld door Aerts, Aerts door Hari, en Hari door Bonjasky. Kortom: wees zo sportief om toe te geven dat jouw held dit jaar niet de sterkste was. Zo sportief ben ik ook, kijk maar: Aerts was niet de sterkste dit jaar (ook al won hij van de kampioen van vorig jaar - die dit jaar dan dus zeker de sterkste niet was). Bonjasky is de terechte en enige echte kampioen van 2008.

Karel

Anoniem zei

Bonjasky de sterkste dit jaar?
Ja, dat half jaar ''hinter Gittern'' zeker.
En wat sportieviteit ben ik misschien wel hetzelfde als die Banda-Hari,wie zal het zeggen.
Kom Karel, laat je niet opnaaien door die Landkroon
Gefeliciteerd met ''jouw'' winnaar
(doet hij mee met het Dynamite of is hij nog traumatisch??) hahah hahah
Maar het was een mooie avond of niet?
Groeten Henk en ook van Sacha!!!

Kortsluiting zei

Ja, het was een mooie avond. Op het einde na.
Laten we hopen dat zowel Aerts als Schilt meedoet aan Dynamite. En Bonjasky. Hoe meer groten hoe liever het mij is - kan me niet schelen wie tegen wie, als ze maar allemaal in actie komen tijdens oud en nieuw.
Groeten terug, ook aan Sacha.