donderdag 4 maart 2010

In de Penthouse


Ja, we komen in de Penthouse. Binnenkort. Een voorpublicatie uit het in mei verschijnende K-1. van de schoonheid en de kracht. Kan het blad eindelijk eens echt voor de interviews worden gekocht. Goed nieuws voor wie het blad koopt voor de plaatjes: er komt ook een foto van ons in. Waarschijnlijk bovenstaande (v.l.n.r. Daniël Dee, Sem Schilt, Karel ten Haaf).
Voor een betere duiding van de foto is het wellicht aardig om te weten dat het kleine kereltje rechts 187 en een halve centimeter is en tegen de honderd kilo weegt. Voorts is van belang: de beide dichtertjes staan fier rechtop, de wereldkampioen staat wijdbeens.
Het opdondertje in het witte T-shirtje wil in zijn ijdelheid toch graag iets rechtzetten: zijn lengte mag dan wel steeds gemiddelder worden omdat de jeugd steeds groter groeit, wanneer hij zich onder leeftijdgenoten bevindt is hij een beer van een vent. Kijk maar op deze door Jorien Waanders in café Marleen gemaakte foto (het gaat om de welgevormde reus in het witte T-shirt):

Geen opmerkingen: