woensdag 19 oktober 2011

K-1: toch een Final Eight?

Anil Dubar, de aan Kamakura Gym in Den Haag verbonden trainer van K-1-vechter Daniel Ghiţă, meldt: “Onze manager en de K-1 zijn druk bezig om toch wat uit de K-1 grond te stampen. Vanochtend werd ons medegedeeld fit te blijven en door te trainen. Eind van de week zou er misschien toch een grote K-1 onthulling kunnen komen. Ze zijn vooralsnog niet dood en helemaal niet begraven, was het bericht.”

Heeft de K-1 inmiddels betaald dan, dat er nu geprobeerd wordt om alsnog wat te organiseren?
“Ze focussen ten eerste op het evenement, de Final Eight. Ze doen hun uiterste best om hun K-1 historie vanaf ’93 vol te houden, dit houdt in dat ze ook in 2011 hun K-1 kampioen willen hebben. Dus vandaar dat ze direct met de finale bezig zijn. Voor ons is het goede nieuws dat Ghiţă er gelijk in staat. En dat geld komt dan voordat men deelneemt. Zo willen ze dat doen.”

Enig idee wie er nog meer in de Final Eight zouden staan?
“Namen die genoemd zijn: Ghiţă, Hari, Aerts, Gerges, Kyotaro. Met de rest wordt op voorhand onderhandeld.”

Dus het gerucht dat Aerts 11 december vecht tegen ene Mr. Kamikaze is niet waar?
“Hoho, dat is zeker waar. Bron: Bouzidi, mijn andere leerling, die met Aerts traint. Peter vecht die partij zeker, tenzij de K-1 een herleving maakt natuurlijk. Dus vooralsnog vecht Peter daar zeker. En de finale zou nu eventueel eind november komen, dit omdat Rutz de Showtime-vechters fit wil houden vanwege het Showtime-gala op 28 januari.”

Geen opmerkingen: