woensdag 5 oktober 2011

K-1 Final 16: Daniel Ghiţă vs. Xhavit Bajrami


Lang bleef het spannend, maar de kogel is nu dan toch echt door de kerk: de K-1 World Grand Prix 2011 gaat zeker door. K-1 zelf is bijzonder traag met de nieuwsvoorziening: op 29 oktober is de Final Sixteen, maar nog steeds is niet naar buiten gebracht wie er allemaal aan deelnemen.
Op de officiële K-1-site staan de volgende elf vechters aangekondigd: Badr Hari, Hesdy Gerges, Tyrone Spong, Ruslan Karaev, Daniel Ghiţă, Ben Edwards, Melvin Manhoef, Dževad Poturak, Sergii Lashchenko, Rico Verhoeven en Anderson “Braddock” Silva.
Volgens onbevestigde geruchten krijgen ook Mourad Bouzidi, Rustemi Kreshnik en Paul Slowinski een wildcard. Verder doen mee (zie hieronder): Errol Zimmerman en Xhavit Bajrami.
Met niet alle deelnemers bekend is natuurlijk ook niet duidelijk wie tegen wie vecht.
Maar er zijn een paar zaken uitgelekt:
Hesdy Gerges twitterde dat hij uitkomt tegen Errol Zimmerman, terwijl Ben Edwards op facebook meldde dat hij het zal opnemen tegen Singh Jaideep.
Ook wij hebben een primeur: Daniel Ghiţă, de man die wij tippen als winnaar van de K-1 WGP 2011, treedt in het strijdperk tegen Xhavit Bajrami.

5 opmerkingen:

Stormblast1953 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Karel ten Haaf zei

Doe jij dat maar. Dan kom ik na afloop wel even innen.

Anoniem zei

Wil het feestje niet bederven, maar Spong zou geblesseerd zijn.

Anoniem zei

Hele zwakke F16 zonder Schilt (,Overeem)en saki.k1 wil badr een makkelijke run naar de belt geven.
29 okt ook gelijk de draw voor f8 ?

Karel ten Haaf zei

Inderdaad erg jammer dat de vechters van Golden Glory niet meedoen, en dat Overeem niet mag van UFC. Maar Hari gaat dit niet winnen, die weet geen raad met tegenstanders met een hoge gesloten dekking - zoals Ghita. En ik zie hem ook niet zo makkelijk winnen van Spong (als die meedoet.)