zondag 22 november 2009

Tsja


Soms gaat dat zo. Je komt ter uitgeverij om te vertellen hoe volgens jou het omslag van je volgende boek er uit moet zien. Dat boek gaat over K-1, en voor je het weet heeft de uitgever een leuk ideetje: jij in bokshouding op de foto, zodat hij op zijn weblog over je bezoek berichten kan. En over het komende boek natuurlijk. Heb je nog mazzel dat je dat je dat boek met z'n tweeën schrijft.
Opdracht. Bekijk de foto en beantwoord de vraag: hoe lullig kun je te kijk staan.

Nu we het toch over K-1 hebben: inmiddels is er een derde "opening fight" toegevoegd aan de fight card (ja hoor 's, wij bedenken die termen niet) van het toernooi van 5 december aanstaande, de World Grand Prix Final Eight 2009. Het betreft de wedstrijd:
Sing "Heart" Jaideep (India) vs. Makoto Uehara (Japan).
De redactie is niet buiten zichzelf van enthousiasme. Maar wellicht is dat niet zo zeer te wijten aan deze net bekend geworden match, als wel aan de pose waarin de redactie nu al op twee weblogs staat.

9 opmerkingen:

Marjan zei

Nou ik die (weinig overtuigende, alhoewel de muts over de muts een treffend detail is) foto zo zie: is het niet veel effectiever boksen als je iemand met twee vuisten tegelijk op de snufferd slaat? Dus dat je ze op dezelfde hoogte houdt?

Stormblast1953 zei

Leuke foto, maar wie is in godsnaam die man rechts die zijn dekking ter hoogte van zijn kruis heeft hangen??
Die ''duizend dingen'' man links, lijkt nog iets van spiertjes te hebben. Anton nog een tip voor jou, tel alles nog even na in de kast nu ze weg zijn!!

Anoniem zei

Wanneer komt het boek uit? Ben benieuwd!

Kortsluiting zei

@ Anoniem: het boek verschijnt begin mei 2010. De hoofdtitel is (hoe komen we erop): K-1. De subtitel: Van de schoonheid en de kracht.

Anoniem zei

Ok, ik hou het in de gaten Kortsluiting. Gaat jouw aandacht ook wel eens naar MMA? Overeem tegen Fedor bijvoorbeeld?

Kortsluiting zei

Ik vind MMA veel minder interessant dan K-1; ik ben niet zo'n worstelfan, dus dat gedoe tegen de kooi of ringtouwen en dat gewurm op de grond spreekt mij niet zo aan. Maar Overeem tegen Emilianenko (als je dat zo schrijft): ja, daarvoor kom ik mijn bed wel uit.

Karel

Anoniem zei

Ok, Karel, bijna goed, Emelianenko. Ik ben laatst s'nachts mijn bed uitgegaan voor Fedor tegen Brett Rogers. Enorm spannend en spectaculair. Op Youtube is het gevecht terug te zien. Ik wacht dus op Fedor tegen Overeem. Allebei vechten ze bij Strikeforce, net als recentelijk Melvin Manhoef.

Anoniem zei

MMA, or mixed martial arts, requires discipline and adherence to a proper schedule of strength training.
[url=http://www.mma-workout.org/]kids martial arts[/url]

Teenage Mutant Ninja Turtle zei

Als ik zo die foto bekijk, is het een slechte gevechtshouding. De dekking van beide mannen is niet goed. Daarbij kun je wel een goeie vechter zijn. Ik onderschat nooit mijn tegenstander. Maar goed: zo'n foto moet snel genomen worden, dus verder wel een leuke foto. Oesh.