zondag 18 oktober 2009

Top 8


Contender #3
Marjan “Spek en Bone Crusher” Feith

deelt ons via de mail mee dat de uitslag op 5 december (van de K-1 World Grand Prix Final Eight dus) er als volgt uit zal zien (voor wie niet bekend is met deze K-1 pool deelnemer: Spek en Bone Crusher selecteert op schoonheid - dat verklaart dus ook haar partnerkeuze):

Kijk. Ik heb telkens het eerste fotootje dat bij google afbeeldingen verscheen gekopieerd en zo ziet dan de top 8 eruit wat mij betreft, van links naar rechts. De namen zijn bij het schuiven van de fotootjes door de war geraakt, dus ik weet niet meer wie wie is.Nummer 6 is een merkwaardig geval, op deze foto is hij nogal lelijk, maar ik heb ook plaatjes gezien waarop hij erg mooi is. Als één van die als eerste op Google was verschenen, zou hij nummer 2 zijn geweest. Min of meer hetzelfde geldt voor nummer 7, die rasta. Als hij tijdens de wedstrijd in een goed humeur is, zal hij tweede worden.
Maar daar hebben we allemaal niks mee te maken, slechts de vastgestelde criteria gelden bij het voorspellen van de wedstrijd.

Bonjaski wint. Geen twijfel mogelijk. Jullie kunnen net zo goed niet kijken op pakjesslaagavond.
Ben erg benieuwd naar de voorspelling van Alice Dee op basis van mijn plaatjes.

4 opmerkingen:

Sacha Landkroon zei

Oh ja, ik moet ook nog voorspellen. Dat ben ik natuurlijk verplicht na mijn glorieuze resultaat van vorige keer.

Gelkinghe zei

Sorry dat ik even op Marjan zelf inzoom, maar wat heeftzij toch in heur haar. Het zal toch niet het etensbakje van de poes zijn?

Alice Dee zei

Marjan ik ben n.a.v. jouw voorspelling ook maar eens gaan googlen op die mannen en graag merk ik op welk een aangename zondagochtend dat heeft opgeleverd!
Laat het nog even bezinken en dan volgt mijn voorspelling spoedig.

Stormblast1953 zei

Verstand zou ''met de jaren'' moeten komen.