maandag 2 februari 2009

Dichtclub Groningen met Erik Harteveld


De Dichtclub Groningen houdt weer een openbare bijeenkomst, komende woensdagavond 4 februari. Natuurlijk zijn er optredens van de leden Rense Sinkgraven, Jan Glas, André Degen, Stefan Nieuwenhuis, Karel ten Haaf, Arjen Nolles, Coen Peppelenbos, Renée Luth, Jurre van den Berg, Ton Meijer en Hedwig Baartman. Ook leest Hubert Klaver weer een aflevering van zijn doorlopende soap Het Station, een hilarisch relaas over het wel en wee in een psychiatrisch opvangcentrum.
En er is weer een gastdichter. Deze maand Erik Harteveld, van wie vorig jaar de bundel De eeuwig zoemende vliegenstrip verscheen bij Uitgeverij kleine Uil.
Voorafgaand aan de veurstelling, zowel als in de pauze en nadat het doek gevallen is, worden de aanwezigen in staat gesteld om voor Є 7,= een exemplaar aan te schaffen van de vorige week verschenen zesde Dichtclubbundel: Ongerijmd.
De Dichtclub Groningen komt bijeen in café Marleen, Kleine Pelsterstraat 7. Op woensdag 4 februari. Aanvang: 20.30 precies. De toegang is vrij.

1 opmerking:

Henk Landkroon zei

Karel, over je vraag kletsen we nog eens, ik had meneer Boekhout voor natuurkunde en........... algebra. We spreken bij mij over de jaren 66 tot begin 70, daarna ben ik naar het Fioretti in Lisse gegaan.
Je ziet het, we hebben heel veel dingen gemeen. Let alleen al eens op onze haardos!! hahah hahah Sorry!