maandag 29 september 2008

Geluk


Soms is het leven mooi, omdat iedereen gelukkig is. Dit is zo’n moment.

Kortsluiting-Rotterdam is gelukkig, want hij heeft onze toto gewonnen: zes goed (van de acht).

Kortsluiting-lezer Erik Harteveld is gelukkig, omdat hij er ook zes goed had en dus zomaar een fles wijn krijgt (laat maar even weten of dat rood of wit moet zijn).

Kortsluiting-Groningen is gelukkig omdat Peter Aerts gewonnen heeft, en het is dan ook met een gevoel van triomf dat er vanuit Groningen flessen wijn zullen worden uitgedeeld. Dat hij er maar drie goed had en derhalve een beetje dommig over zou kunnen komen, laat Kortsluiting-Groningen volledig koud. Want Peter Aerts et cetera. (Wie het gevecht tussen Aerts en Schilt wil bekijken, klikke hier voor het eerste en hier voor het tweede deel van het gevecht – we kozen voor beelden met geluid van de Japanse tv, omdat ze er daar op de commentaarpositie een klaarkomende juffrouw bij hebben zitten.)

Tot slot is heel de gehele Kortsluiting-redactie eensgezind gelukkig, omdat een heerlijk avondje K-1 in het verschiet ligt: de redactie heeft afgesproken de finale op 6 december samen te gaan bekijken. Voor de buis uiteraard, in Rotterdam of Groningen – niet in Japan. Voor de eerste ronde van die K-1 World Grand Prix 2008 Final op 6 december staan de volgende partijen op het programma:
Peter Aerts – Badr Hari
Errol Zimmerman – Ewerton Teixeira
Gokhan Saki – Ruslan Karaev
Remy Bonjasky – Jerome Le Banner

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Goh, als ik dit eerder had gezien, had ik ook wel even een gokje gewaagd. Dat wordt weer mooi knokken in december!

Stefan zei

Ik ben d'r bij, de zesde december! Keep me posted!

Kortsluiting zei

@Stefan: maak je geen zorgen, we zullen je post niet verwijderen.