donderdag 10 maart 2011

Nieuws over Daniel Ghita en Badr Hari

v.l.n.r. Daniël Dee, Daniel Ghita, Karel ten Haaf (foto: Anil Dubar)

(vervolg)

[SMS van Anil Dubar, de trainer van Daniel Ghita:]
Hier even een update op de stand van zaken. Helaas zal ik mijn protest niet meer voortzetten, dit vanwege het feit dat het 750 euro gaat kosten. Aangezien Daniel al helemaal dat geld er niet voor (over) heeft, en ik het die scheidsrechter en juryleden niet eens gun. Want die maken kosten die dag (behandeling protest) en dat kost 750 euro. Als die mensen al te blind zijn om onreglementaire actie (knie op de tok) als punt te tellen, zal ik wel gek zijn die mensen even een dagsalaris te betalen. Wij zijn een beetje gek in 070 maar echt niet dom. Dus zal ik het hier bij laten, ik zou tegen iedereen willen zeggen: bekijk die partij en oordeel zelf.

Dank. En tot binnenkort: we komen graag weer eens langs.

Onze deur staat altijd open voor jullie, vind het mooi wat jullie doen voor de sport. Daniel is even naar Roemenië, een weekje rust en hij wordt vader van een zoontje één dezer dagen. Grt. Anil

Ander nieuws:

Op de website van It’s Showtime staat hij aangekondigd: de comeback van Badr Hari. Op 14 mei komt de vroegere Bad Boy, tegenwoordig Golden Boy, na een jaar afwezigheid uit de ring weer in actie. In Lyon (Frankrijk) neemt hij het op tegen Tony Gregory.

2 opmerkingen:

Henk Landkroon zei

Kom op Karel, nou volgende keer door inspanning een beetje ontspanning op het koppie!!

Kortsluiting zei

Maar ik spin mij an en ont. Op het koppie.