dinsdag 13 december 2011

K-1: Peter Aerts vs. Mr. Kamikaze

Afgelopen zondag, 11 december, vocht Peter Aerts een partij op K-1-regels. Precies een jaar nadat hij voor het laatst in de kickboksring verscheen en door in de halve finale Sem Schilt te verslaan de morele winnaar werd van de K-1 World Grand Prix 2010 Final Eight.
Nu kwam hij in actie tegen een mindere god: Mr. Kamikaze. Over die tegenstander was weinig bekend: hij zou een record hebben van 22-5 (14 k.o.’s), maar alleen in Okinawa hebben gevochten – in een bar – tegen volslagen onbekenden. Kouki Kawama, zoals de werkelijke naam luidt van Mr. Kamikaze, zou op knock-out verloren hebben van Alex Roberts en onbeslist hebben gevochten tegen Wakashoyo; die onbesliste partij zet dan uiteraard weer vraagtekens bij zijn tale-of-the-tape, waarin immers geen sprake is van een draw. Kortom: volkomen onbekende vechter (in ieder geval buiten Japan) nam het op tegen kickbokslegende Peter Aerts, Mr. K-1 himself, wereldberoemd onder vechtsportliefhebbers. In de aankondiging komt Mr. Kamikaze er dan ook enigszins bekaaid af:

Aerts weegt 108 kilogram, Mr. Kamikaze 82,6. Eitje voor Aerts, dacht dan ook iedereen. Graag hadden we hier beelden getoond van Aerts’ eerste gevecht dit jaar op K-1 regels, maar die zijn (nog?) niet te vinden. Wie niet wil weten hoe de strijd verliep, in de hoop dat er nog beelden op internet zullen verschijnen, raden we aan om na deze zin te stoppen met lezen omdat hieronder twee via google translate uit het Japans vertaalde verslagen van de wedstrijd volgen – dichters als we zijn hebben we die vertalingen niet geredigeerd.
Op gbring.com staat te lezen:

1R, een leraar plantte een Kamikaze. Ook zet de juiste laag, zelfs lage kunst intense toch? Van een vol stadion van dit gebeurt in een keer brullen. Ter versterking van de wacht Kamikaze, kunst genadeloos malen rechts laag. Zonlicht van een lage haak die zelfs kamikaze resoneert. Kunsten en de linker long naar rechts om lage opvoeding een kamikaze? Meer intense body links! Kamikaze is omlaag-rechts bijna op! “Links het lichaam, omdat ik dacht dat het eindigde met 思 Ikkiri ingeschreven”, maar dat de kunst, roep de kracht stijgt Kamikaze. Echter, in de linker long kamikaze kunsten zijn vastgesteld voor de tweede keer snel achter elkaar! Kunst in de juiste laagbouw kamikaze een of andere manier. Kamikaze wordt beschouwd als glijden, maar dit najaar.
Laag rechts, Sandbach staat opgelegde kamikaze rechte rechterknie, dat de kunst bleef! Scheidsrechter stopte de wedstrijd en viel op deze mooie willekeurig. Was slechts een seconde die nog in 1R KO te winnen van de kunsten.


En battle-news.com meldt:

Een lage volley en het lichaam leunt ver genoeg in een schot van de vroege start, vertrokken we naar de longen exploderen goede techniek, kunst bombarderen van de kamikaze. Naar beneden en neem de eerste straat rechts laag, omdat we nog in het lichaam Sagara, zet iemand neer voor de tweede keer in de linker long. Kamikaze was een of andere manier stond achter je te juichen voor de lokale derde neer en kreeg een knie naar het lichaam om te eten, stoppen met het spel. Minuten en 59 seconden 1R2, de kunsten KO overwinning.
Arts, reageerde het publiek na de wedstrijd, terwijl menigte, bewonder de vasthoudendheid dat zag de kamikaze moeilijk te haasten om 2R. "Ik dacht dat het niet een hefboom punches zijn geweest staan zo verbaasd. Kumamoto Ik hou ervan om weer terug te komen", en zei met vrolijkheid.
Lost is de kracht van de kunst kamikaze “werd uitgevoerd door met iedereen,” maar niet en verrassing te verbergen, de lead K-strekte om zich een legende in Kumamoto 1, kan het punt een succesvol congres tevreden mee is, “om nog veel meer spelers callen terwijl u luistert naar de fans. zeggen en Kyushu, het grootste evenement in Japan heeft tot doel” verklaarde.


Oftewel: Peter Aerts wint op technisch knock-out (three knock-down rule) op 2 minuut 59 in de eerste ronde.

Geen opmerkingen: