zondag 15 mei 2011

Presentatie van De Kickbokser

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover: de presentatie van De Kickbokser, de biografie over Mister Perfect Ernesto Hoost, geschreven door Jens Olde Kalter. Op de scheepswerf 't Kromhout in Amsterdam waren ruim honderd gasten aanwezig die getrakteerd werden op een roze wodkadrankje. De voltallige Kortsluiting-redactie was ook aanwezig en genoot van de gastvrijheid. Helaas waren er geen collegavechters van de viervoudige K-1-wereldkampioen aanwezig.

De middag werd gehost door Mylène de la Haye, de dame die van onschatbare waarde is gebleken voor de acceptatie van kickboksen in Nederland. We zagen hoe Jens Olde Kalter alle hoeken van de ring kreeg te zien door een ontspannen Ernesto Hoost.

Het eerste exemplaar van de De Kickbokser werd uitgereikt aan de burgemeester van Amsterdam. Eberhard van der Laan maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat hij niets tegen kickboksen heeft, maar dat hij elk juridisch middel wil gebruiken om ervoor te zorgen dat misdaad zich niet vermengt met vechtsportgala's. Wijselijk verzweeg hij dat met zijn inzet van o.a. de Bibob de eerlijke, goedwillende vechtsportliefhebber evengoed de dupe is, om redenen zoals we die al eerder hebben beschreven.

Aan het eind van de middag na toiletbezoek zag de voltallige Kortsluiting-redactie het volgende bordje.

Of er op de zolder van de scheepswerf daadwerkelijk krankzinnigen werden gehouden hebben we echter niet kunnen ontdekken. Overigens is de biografie een absolute aanrader op heel veel niveaus die wij nu niet allemaal uit de doeken zullen doen. Koop dat boek gewoon.

1 opmerking:

Blogger zei

Bluehost is ultimately one of the best hosting company for any hosting plans you might require.