maandag 7 september 2009

Boekenkoopzondag


Ziehier het leesvoer dat Kortsluiting-Groningen gisterenmiddag aanschafte op de Boekenvismarkt. Naast de werkjes op de foto gaan aanstaande zaterdag mee naar Friesland: de eveneens gisteren via boekwinkeltjes bestelde Trotskyism in Latin America (door Robert J. Alexander) en Die Russische Revolution 1905 (door De Meester Zelf, 2de druk 1923). Verder het reeds eerder speciaal voor de vakantielees gekochte Trotzkisten gegen Hitler door Paul Berens, alsmede de nog aan te schaffen nieuwe roman van Maarten 't Hart.
Mochten er Kortsluiting-lezers zijn die één of meerdere van deze boeken besproken willen zien, laat het even weten middels een reactie op dit stukkie.

3 opmerkingen:

Stormblast1953 zei

Ja, en de familie hier is dus de hele boekenmarkt VERGETEN.
Leuk dat je ons nu even herinnert.
Grrr-Grrr-Grrr!!!!

Jürgen Smit zei

zeer benieuwd naar dat dunne witte boekje

Kortsluiting zei

@ Jürgen:
Letterkundig leven in Groningen sinds 1918. Tentoonstelling ter gelegenheid van de 26e Algemene Conferentie der Nederlandse Letteren te Groningen 30 september-23 oktober 1976.

De inhoud is een opsomming van de tentoongestelde werken. Op zich niet bijster interessant, maar tijdens het doorbladeren zag ik dat er ook twee boeken tussen stonden van Michael Tophoff - en ik wist niet dat die connecties met Groningen had. In de hoop op meer verrassingen/openbaringen kocht ik het boekje.