woensdag 3 april 2013

Hoera! (tweewerf)

Zaterdag a.s. –  6 april – treffen Daniel Ghiţă en Gökhan Saki elkaar in de ring, tijdens het gala Glory 6 Istanbul. Het betreft de hoofdpartij, en niet voor niks: de zwaargewichten Ghiţă en Saki worden door zowel Glory zelf als het gezaghebbende LiverKick gezien als respectievelijk nummer twee en nummer drie van de wereld. Er staat veel op het spel: de winnaar van de partij komt later dit jaar uit tegen nummer één Sem Schilt, in een wereldtitelgevecht.
De livestream van Glory 6 Istanbul begint om 19.00 uur Nederlandse tijd (volgens de redactie van Kortsluiting, gezien het uur tijdsverschil met Istanbul) of om 20.00 uur (volgens de website van Glory), en is hier te bestellen en te bekijken.

En dan voor de tweede juichkreet: de Kortsluiting Glory poule van december 2012 (over Glory 4 Tokyo, de World Grand Prix 2012) werd gewonnen door Harry “Beer” Zijlstra en onlangs werd hem de bijbehorende, kunstig verpakte kampioenstrofee overhandigd. Harry “Beer” Zijlstra was hiermee zichtbaar in zijn nopjes.
 

2 opmerkingen:

Stormblast1953 zei

Dat gaat Ghita worden natuurlijk en dan krijgt hij weer een pak op zijn flik... van ''onze Semmy''.

Karel ten Haaf zei

Alles op zijn tijd, Henk. Eerst zaterdag de horde zien te nemen. En dan - hopelijk - op naar Schilt vs. Ghita 3 (en je weet maar nooit: drie maal, scheepsrecht, dat soort dingen).
Veel plezier zaterdag.