zaterdag 2 november 2013

Glory Pool: De WinnaarHet nieuws over Glory 13 Tokyo druppelt al binnen – prachtige zwaargewichtpartijen: Peter Aerts vs. Rico Verhoeven, Remy Bonjasky vs. Anderson “Braddock” Silva en Daniel Ghita vs. Errol Zimmerman – maar wij hebben nog niet eens de Glory Pool 2013 afgerond door de winnaar in het zonnetje te zetten. Hierbij dan: Henk “Stormblast1953” Landkroon kreeg de beker. Dik verdiend. Hoera voor Henk!
Voor de inzichtelijkheid, want de jury wil volkomen transparant zijn, bijgaand het tijdens Glory 11 Chicago bijgehouden scoreformulier. Alleen partijen uit het hoofdprogramma – de extra partijen waren niet nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen.
Legenda:
Groen (2 punten) = zowel winnaar juist voorspeld als de wijze waarop de winst werd behaald (k.o. of op punten):
Groen/roodachtig (1 punt)  = winnaar juist voorspeld, wijze waarop niet
Roodachtigig (0 punten): alles fout.
De aantekening onderaan het formulier heeft niet met de pool te maken, maar is de mooiste uitspraak van de uitzending: de kersverse wereldkampioen zwaargewicht, Rico Verhoeven, noemt de scheidsrechter “the boss between the ropes”.

2 opmerkingen:

Stormblast1953 zei

Ondanks het feit dat ik het voor mijn medevoorspellers en ''tegenstanders'' heel sneu vind, waardeer ik deze geste enorm!!
Karel, zoals elk jaar onze wedstrijdleider en eerlijke arbiter, BEDANKT!!

Stormblast1953 zei

Even vooruit lopend op de wedstrijd Peter Aerts - Rico Verhoeven. Hier gaat Peter Aerts er met de winst vandoor!!
Rico zal ten onder gaan aan het verschil in snelheid, Aerts is vele malen sneller dan Verhoeven'
Aerts winst op K.O.!!