vrijdag 30 november 2012

geen ruzie

irritaties
daar hebben we allemaal wel eens last van

vooral na het scheren

maandag 26 november 2012

Visueel

Ter gelegenheid van de finissage, gisteren, van de Tentoonstelling Visuele Poëzie in Tilburg, bereidden Max Vos en Ellen Vedder de optredende Daniël Dee een 'poëtische verrassing': een filmpje van zijn Huldegedicht aan Asimo, dat tijdens de vertoning van de verbeelding uiteraard door de dichter werd voorgedragen. Een catalogus van de inmiddels voorbije tentoonstelling is hier te bestellen.

zaterdag 24 november 2012

Wereldprimeur?

 
Gisteren in Vera, tijdens ‘Een gezellig avondje met Die Toffe Gasten’, onder meer een nu al legendarisch optreden van het Groninger combo de Fuckups. De band stond live on stage in Groningen, de zanger zong live op een golfbaan in New Orleans – jawel, in de Verenigde Staten. Via Skype was hij te zien en te horen.
Uniek: niet alleen in Nederland was er publiek, ook in New Orleans verzamelde zich een groep toeschouwers rond de man die met oordopjes in stond te brullen tegen een op het dak van zijn auto geplaatste laptop.

De foto hierboven werd gemaakt door Peter Weening, de filmpjes hieronder zijn geschoten door Michel Santing.

donderdag 22 november 2012

Van de straat in Dagblad van het Noorden

Joep van Ruiten vandaag in het Dagblad van het Noorden (update 23-11: voor een uitgebreide versie van het interview klik hier):
 
Opgeknipt voor het leesgemak:
 
 

dinsdag 13 november 2012

zaterdag 10 november 2012

Van de straat in de Volkskrant

Vandaag. Op pagina (1 en) 8 van Boeken.
 
 
Verknipt voor het leesgemak: